Значить, все правда: мережу насмішило, як у Путіна відхрещуються від Фійона
Категорія
Світ
Дата публікації

Значить, все правда: мережу насмішило, як у Путіна відхрещуються від Фійона

Значить, все правда: мережу насмішило, як у Путіна відхрещуються від Фійона

Заяви про те, що кандидат в президенти Франції Франсуа Фійон за $50 тис організував зустріч бізнесменів з президентом РФ Володимиром Путіним, - абсурдні і "схожі на фальшивку".
Про це заявив прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Лента.ру".

Читайте також: Фран цію розбурхав арешт дружини "путінського друга"
"Всі зустрічі президента організовуються протоколом президента, тут виключена роль посередників. Компанія Total давно і ефективно присутня в Російській Федерації. І однозначно не потребує будь-яких посередників для організації зустрічі з президентом, тому абсурдно говорити, що їх хтось організував", - прокоментував Пєсков інформацію про організацію Фійоном зустрічі Путіна і генеральним директором Total Патріком Пуянне.
У той же час, коментуючи зустріч президента РФ з ліванським мільярдером Фуадом Махзумі, Пєсков сказав, що в кулуарах форуму Путін зустрічається і спілкується з великою кількістю бізнесменів: "Це абсолютно не вимагає якогось посередництва, і це все проводиться на ногах і на бігу" .
У мережі посміялися над заявами Пєскова. Так користувач Дітер Шульц написав: "Пєсков сам схожий на одну велику фальшивку. Бо одного разу збрехавши, хто тобі повірить?".



Космополітъ Бъзродноф: "Традиційно все, що заперечує кремль - чиста правда".



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Франсуа Фійона звинуватили в розкраданні коштів державного бюджету Франції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?