Знаменита акторка жорстко пройшлася по Трампу: з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Знаменита акторка жорстко пройшлася по Трампу: з'явилося відео

Знаменита акторка жорстко пройшлася по Трампу: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Оскароносна голлівудська акторка Меріл Стріп під час  церемонії нагородження Золотий глобус 2017  жорстко розкритикувала новообраного президента США Дональда Трампа.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в Youtube.
Меріл Стріп вручили премію імені Сесиля Б. де Мілля за видатні заслуги в кінематографі й гуманітарний внесок. Виголошуючи промову, актриса розкритикувала поведінку Трампа, який спародіював репортера New York Times Сержа Ковалескі, що має інвалідність. Вона зазначила, що такий вчинок глави американської держави розбив їй серце.
"Це момент, коли людина, що претендує на найбільш шанований пост в нашій країні, пародіює репортера з інвалідністю. Людину, яку він перевершує по привілегійованості, владі і здатності дати відсіч. Момент, коли я побачила це, розбив мені серце, і я до сих пір не можу викинути його з голови, тому що це було не в кіно, це було в реальному житті", - сказала Стріп.
Читайте також: Голлівудський актор познущався над Трампом і не забув про Путіна: опубліковано аудіо
Акторка, обурена вчинком Трампа, підкреслила, що така поведінка президента США дозволяє й іншим чинити так само.
"Не тому, що це було добре, нічого доброго не було. Але це було ефективно і зробило свою роботу... Інстинкт принижувати когось, продемонстрований якимось можновладцем на публіці, має величезний вплив на всіх, тому що він неначе дає дозвіл іншим людям чинити так само. Неповага тягне за собою неповагу, насильство веде до насильства. Коли сильні використовують своє місце для цькування інших, ми всі залишаємося в програші ", - зазначила Стріп, яку зал підтримав оплесками.
( Дивіться заяву про Трампа з 3.24)


Як повідомляв ONLINE.UA,  державний секретар США Джон Керрі висловився з приводу коментарів Дональда Трампа в Twitter, в яких він обговорює питання міжнародної політики.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?