Знаменита актриса назвала дії Росії ганьбою: опубліковано відео
Категорія
Культура
Дата публікації

Знаменита актриса назвала дії Росії ганьбою: опубліковано відео

Знаменита актриса назвала дії Росії ганьбою: опубліковано відео
Джерело:  YouTube

Легендарна російська актриса Лія Ахеджакова виступила зі словами підтримки на адресу Надії Савченко, яку в Росії засудили до 22 років колонії.
Про це вона розповіла в інтерв'ю ТСН, передає ONLINE.UA.
Лія Ахеджакова впевнена, що Україна повинна пишатися Надією Савченко, і зізналася, що їй соромно за Росію.
"Героям слава! Слава героям. От уже не осоромила України. Але мені, звичайно, "за державу обидно". Ось це сором. Позорище. Брудна політика, мерзенна політика. Я ніколи не могла собі уявити, хто така Жанна д'Арк. Виявляється, в історії людства є такі. Надя, я тебе прошу, не вбивай ось цей прекрасний витвір, який нам дав Бог. Живи", - сказала актриса.
Ахеджакова обурена тим, що українську льотчицю незаконно перевезли в Росію та ще й судять за перетин державного російського кордону.
"Я взагалі не можу зрозуміти, як офіцера української армії, який зобов'язаний битися за свою країну, можна судити. Більш того, я ж знаю, що те, що її сперли (і це доведено) - це ж кримінальна справа. Це що таке - вкрасти людину, громадянина іншої країни, перевезти в Росію і при цьому судити за перетин державного російського кордону? Вся ця каральна гоморілья спіткнулася об неймовірний характер цієї дівчинки", - говорить актриса.
Вона зазначила, що хоче, щоб Савченко скоріше повернулася додому в Україну.
"По-перше, плачу. Мені до сліз боляче за неї. Я живу в Росії, я люблю Росію. Мені дуже соромно. Мені лише б вона (Савченко) сіла у себе вдома і мама б її погодувала смачно. Просто хочу, щоб вона була вдома", - поділилася артистка.


Раніше посол Росії в Україні Михайло Зурабов заявив, що Надія Савченко може повернутися на батьківщину вже в найближчі два тижні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?