Знаменита голлівудська акторка розлучилася з чоловіком
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Знаменита голлівудська акторка розлучилася з чоловіком

Знаменита голлівудська акторка розлучилася з чоловіком
Джерело:  People

Голлівудська  акторка Скарлетт Йоханссон  розлучилася з чоловіком - французьким журналістом і мистецтвознавцем Роменом Доріаком після двох років шлюбу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на People.
За інформацією інсайдерів, знайомих з Доріаком, розставання пари сталося ще влітку 2016-го. Чутки підтвердив і той факт, що Скарлетт з'явилася на "Марші жінок" проти Дональда Трампа без обручки.
Скарлетт і Ромен зіграли весілля у жовтні 2014 року. У пари є 2-річна дочка Роуз Дороті.
Про своє особисте життя акторка завжди говорить неохоче. В одному з інтерв'ю, опублікованих в журналі Parade навесні 2015-го, Скарлетт відгукувалася про шлюб так:

Читайте також: Фанат Скарлетт Йоханссон проник на військову базу заради фото з нею
"Ромен цікавиться моїм дивним світом шоу-бізнесу, а мені подобається відвідувати з ним відкриття виставок, розмовляти про мистецтво, знайомитися з молодими художниками - це його пристрасть. Вільний час ми проводимо по-різному: іноді кудись виходимо і танцюємо до упаду, але частіше ми любимо залишатися вдома, їсти тайську їжу і дивитися House Hunters International чотири години поспіль. Ми завжди цікавимося тим, що відбувається в наших світах... Ну а найбільша радість для мене - дивитися на мою дочку. Коли я виходжу куди-небудь з нею, ми робимо різні дурні речі, і якщо щось змусить її сміятися, я відчуваю себе найщасливішою людиною".
Відзначимо, що для Йоханссон це був другий шлюб. З 2008 по 2011 роки вона була одружена з актором Райаном Рейнольдсом.


Ромен Доріак і Скарлетт Йоханссон
Як повідомляв ONLINE.UA,  Скарлетт Йоханссон, виступаючи перед учасниками акції "Марш жінок", зізналася, що не голосувала за Трампа, але хотіла б поважати його на посаді президента США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?