Знаменита кіноакторка Катрін Деньов поділилася враженнями про Україну
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Знаменита кіноакторка Катрін Деньов поділилася враженнями про Україну

Знаменита кіноакторка Катрін Деньов поділилася враженнями про Україну
Джерело:  24 канал

Легендарна французька акторка Катрін Деньов, перебуваючи на Одеському міжнародному кінофестивалі, поділилася враженнями про Україну. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « 24 канал », до нашої країни вона завітала усього на дві доби, але вже встигла скласти про неї своє враження.

За словами мадам Деньов, Одеса їй сподобалася своєю природою. Акторка розповіла, що вона, як і українці, любить поратися на городі, причому приділяє особливо увагу вирощуванню помідорів.

«Українські помідори – найкращі у світі. Навіть якщо я буду дуже старатися й багато працювати, мені навряд чи вдасться виростити чорні кримські помідори. Я збираюсь привезти звідси трохи насіння до себе в Париж», – розповіла французька кінозірка.

Перед поверненням додому, на закритті Одеського кінофестивалю Деньов має отримати спеціальну нагороду – «Золотий Дюк» за внесок у кінематограф.

Катрін Деньов отримала велику популярність у 1964 році після виходу на екрани фільму «Шербурзькі парасольки», де вона зіграла головну роль. Стрічка завоювала «Золоту пальмову гілку» на Каннському кінофестивалі, а також чотири номінації на Оскар.

Цього року Катрін Деньов святкує ювілей – 75 років. Однак, незважаючи на поважний вік, акторка чудово себе почуває. Можливо, на це впливають гени, адже її матері Рене Деньов минулої осені виповнилося 107 років.

Нагадаємо, що популярний телесеріал 90-х «Беверлі-Гіллз: 90210» знову повертається на екрани у вигляді оригінального продовження.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?