Знаменита кіноакторка шокувала розповіддю про передозування наркотиками
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Знаменита кіноакторка шокувала розповіддю про передозування наркотиками

Знаменита кіноакторка шокувала розповіддю про передозування наркотиками
Джерело:  online.ua

Відома американська кіноакторка Демі Мур розповіла в своїй книзі мемуарів «Навиворіт», як їй довелось пережити передозування наркотиками. За її словами, це сталося через два місяці після зради колишнього чоловіка Ештона Кутчера. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на RadarOnline.

Як написала Демі, у неї тоді була депресія, через що вона вирішила влаштувати вечірку в своєму будинку. На ній також була присутня її 23-річна дочка Румер Вілліс. У мемуарах стверджується, що гості в якості наркотичної речовини вживали закис азоту, і Демі Мур приєдналася до них. Після цього акторка ще й вжила синтетичну марихуану, що призвело до серцевого нападу.

«Наступне, що я пам’ятаю, – все стало розмитим, і я могла бачити себе зверху. Я ніби випливала зі свого тіла в якій кольори», – розповіла акторка.

Вона додала, що друзі, присутні на вечірці, викликали швидку, тому лікарі зуміли її врятувати.

За словами Мур, її діти Румер, Скаут і Таллула були настільки шоковані інцидентом, що не розмовляли з матір’ю протягом року. Їхній батько Брюс Вілліс також припинив спілкуватися з колишньою дружиною, незважаючи на їхні дружні відносини після розлучення.

Нагадаємо, що сьогодні стало відомо, що телесеріал про Україну став тріумфатором премії «Еммі».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?