Знаменита співачка вирішила залишити сцену заради другої дитини
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Знаменита співачка вирішила залишити сцену заради другої дитини

Знаменита співачка вирішила залишити сцену заради другої дитини
Джерело:  Huffington Post

Відома  британська співачка Адель  має намір узяти паузу у своїй творчій діяльності, щоб вдруге стати мамою.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Huffington Post.

Як відомо, співачка днями завершила великий гастрольний тур, який складався з 107 концертів.

Вдома Адель чекав  сюрприз від її маленького сина - великий плакат, розмальований великими серцями і відбитками дитячих долоньок, з написом: "Мамочка, ти це зробила!".

За інформацією видання, під час свого виступу в США співачка зробила несподівану заяву. Адель зізналася, що має намір тимчасово покинути сцену, щоб народити другу дитину.

"Я йду, щоб народити ще одну дитину! Побачимося через пару років і вже за зовсім інших обставин. Не думайте, що вам вдасться так просто мене позбутися!" - Пожартувала Адель.

Нагадаємо, співачка вже виховує 4-річного сина Анджело від свого коханого  Саймона Конеккі, за якого, до слова, нещодавно погодилася вийти заміж.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Адель заявляла, що планує відмовитися від гастролей в найближчі 10 років, щоб проводити більше часу з сином.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?