Знаменита українська пара узаконила свої стосунки: опубліковано фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Знаменита українська пара узаконила свої стосунки: опубліковано фото

Знаменита українська пара узаконила свої стосунки: опубліковано фото
Джерело:  Instagram

Українські артисти Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян офіційно узаконили свої стосунки. Пара влаштувала скромний розпис в одному із РАГСів Києва.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram співачки.
Тоня поділилася приємними новинами, розповівши, що тепер вони з Арсеном офіційно подружжя.
Читайте також: Українська співачка похвалилася однорічною донькою і її першим словом: з'явилося фото
Артистка опублікувала у своєму міроблозі знімок, на якому пара позує біля РАГСу. Природно, усі прийшли до висновку, що пара нарешті розписалася. Знімок Тоня підписала словами з пісні Вєрки Сердючки: "Навіть якщо вам трохи за тридцять...".


Відзначимо, раніше в програмі "Зірковий шлях" Тоня розповідала, що вони з Арсеном планують весілля на літо.
"Дату ми поки не називаємо, але мені навіть сон приснився з датою. Я прокинулася і кажу: "Арсен, Арсен, я знаю, коли у нас буде весілля". Скоро всі побачать, почують. Думаю, трошки потрібна інтрига", - говорила співачка.
Нагадаємо, рік тому  Арсен Мірзоян під час свого виступу попросив Тоню Матвієнко стати його дружиною. У пари підростає однорічна дочка Ніна.
Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно стало відомо, що популярний  український виконавець Віталій Козловський зробив пропозицію своїй коханій - моделі та екс-учасниці проекту "Холостяк-5" Раміні Есхакзай.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?