Знаменита українська спортсменка перенесла операцію
Категорія
Спорт
Дата публікації

Знаменита українська спортсменка перенесла операцію

Знаменита українська спортсменка перенесла операцію
Джерело:  online.ua

Легендарна українська спортсменка,  олімпійська чемпіонка Пекіна, призер Олімпіад у Лондоні та Ріо-де-Жанейро, багаторазовий переможець чемпіонатів світу та Європи, фехтувальниця Ольга Харлан  перенесла операцію на плечі.
Про це ONLINE.UA повідомили представники спортсменки.
Раніше Харлан розповіла про майбутню операцію в інтерв'ю ONLINE.UA.
«У мене проблема з плечовим суглобом, і останній рік я фехтували через біль. Тайпіровалась, масаж. Так і виживала. Розуміла, що потрібно пережити Ріо, і тоді я буду цілеспрямовано брати паузу і робити щось зі своїм плечем. І в найближчому майбутньому буде проходити операція на моєму плечі (розмова відбулася напередодні операції, - ред.), Щоб надалі ні про що не думати, щоб мене це не турбувало. Це одна з проблем, які у мене є. Це досить серйозна проблема », - зізналася чемпіонка.

Також вона повідомила, що після проведення операції планує поїхати на відновлення до чоловіка.



Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA — Олімпійська чемпіонка Харлан: коли нема перемог, про спортсменів в Україні забувають.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?