Знаменита українська спортсменка розповіла про перенесену операцію: з'явилося фото
Категорія
Спорт
Дата публікації

Знаменита українська спортсменка розповіла про перенесену операцію: з'явилося фото

Знаменита українська спортсменка розповіла про перенесену операцію: з'явилося фото
Джерело:  online.ua

Легендарна  українська спортсменка, олімпійська чемпіонка Пекіна, призер Олімпіад в Лондоні і Ріо-де-Жанейро, багаторазовий переможець чемпіонатів світу і Європи фехтувальниця Ольга Харлан  розповіла, як себе почуває після операції на плечі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram спортсменки.


Відомо, що у Харлан була проблема з плечовим суглобом, через що протягом останнього року вона тренувалася з болем. У зв'язку з цим фехтувальниця перенесла операцію на плечі, і тепер її чекає період реабілітації.


Харлан запевняє, що після операції почувається добре. "Плече мене турбувало давно і операцію потрібно було зробити для того щоб тренуватися і виступати на максимумі. Зараз в мене попереду період реабілітації. Впевнена, з вашою підтримкою я відновлюсь швидко!", - написала вона.


Дівчина також опублікувала своє фото в соцмережах. Відзначимо, що в коментарях користувачі бажають спортсменці якнайшвидшого одужання і всіляко її підтримують.


Нагадаємо, раніше  Ольга Харлан розповіла про операцію ONLINE.UA.



"У мене проблема з плечовим суглобом, і останній рік я фехтувала з болем. Тайпіровалась, масаж. Так і виживала. Розуміла, що потрібно пережити Ріо, і тоді я буду цілеспрямовано брати паузу і робити щось зі своїм плечем", - розповідала чемпіонка.


Більше  читайте в інтерв'ю спортсменки на ONLINE.UA - Олімпійська чемпіонка Харлан: коли немає перемог, про спортсменів в Україні забувають.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?