Знамениті противниці Путіна записали новий кліп: з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Знамениті противниці Путіна записали новий кліп: з'явилося відео

Знамениті противниці Путіна записали новий кліп: з'явилося відео
Джерело:  YouTube

У мережі з'явився новий кліп знаменитих противниць президента РФ Володимира Путіна з панк-групи Pussy Riot, який називається Straight Outta Vagina.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в youtube.
Ролик присвячений ролі жінок в сучасному суспільстві, яка, на думку авторів кліпу, серйозно занижена.
Варто додати, що сюжет відео традиційно для Pussy Riot епатажний, проте перебуває на межі загальноприйнятої моралі і пристойності.
Відзначимо, що група Pussy Riot здобула популярність після того, як 3 березня 2012 року троє учасниць групи були затримані за звинуваченням в хуліганстві у зв'язку з акцією в храмі Христа Спасителя, яку вони назвали панк-молебень «Богородиця, Путіна прожени».
Пізніше відбувся суд, який засудив одну із затриманих до умовного ув'язнення, а дві учасниці групи отримали реальні терміни ув'язнення і пізніше були помилувані Путіним.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше учасниці Pussy Riot, Надія Толоконникова і Марія Альохіна, записали спільну пісню з реперами Мезза і Сашею Честом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?