Знамениті рокери відмовилися виступати на інавгурації Трампа
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Знамениті рокери відмовилися виступати на інавгурації Трампа

Знамениті рокери відмовилися виступати на інавгурації Трампа
Джерело:  Табоїд

Музиканти знаменитої рок-групи "Kiss" відмовилися виступати на інавгурації переможця президентських виборів в США  Дональда Трампа.


Про це заявив лідер групи Джин Сіммонс і його дружина Шеннон Твід, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ТаблоID", що цитує "Contact Music".


Читайте також: Легендарний музикант відмовився виступати на інавгурації Трампа


"Ми в цей час будемо гастролювати по Європі", - прокоментував журналістам ситуацію Джин Сіммонс, який був одним з знаменитостей, підтримуючих Трампа в ході передвиборної кампанії. "Він - наш президент, і все, кінець історії", - говорив рокер, радячи усім незадоволеним перемогою Трампа на виборах в США "пережити це і рухатися далі".


"Не те, щоб їх запрошували виступити. Їх запросили, але він (Джин) ввічливо відхилив пропозицію", - сказала журналістам дружина музиканта Шеннон Твід.


Видання зазначає, що на інавгурації Дональда Трампа може виступити колектив "Beach Boys", якому, за інформацією журналістів, вже зробили пропозицію.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  на інавгурації Дональда Трампа відмовилася виступати канадська співачка Селін Діон.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?