Знаменитий американський провісник зробив прогноз про майбутнє Трампа
Категорія
Світ
Дата публікації

Знаменитий американський провісник зробив прогноз про майбутнє Трампа

Знаменитий американський провісник зробив прогноз про майбутнє Трампа
Джерело:  online.ua

Знаменитий професор Американського університету Вашингтона Аллан Ліхтман, який безпомилково передбачив  перемогу республіканця Дональда Трампа  на президентських виборах в США, тепер пророкує йому імпічмент.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Washington Post.


На думку Ліхтмана, Трампа в кінцевому підсумку відсторонять від влади, оскільки республіканці хотіли б бачити на посаді президента Майка Пенса - обраного віце-президента від Республіканської партії.


"Я збираюся зробити ще одне пророкування", - заявив Ліхтман і підкреслив, що це пророцтво не грунтується на його системі прогнозів, а продиктовано чуттям.


Читайте також:  Трамп розповів про свої плани, не забув і про Путіна


«Вони (республіканці - Ред.) не хочуть Трампа в якості президента, тому що вони не можуть контролювати його. Він непередбачуваний. Вони хотіли б бачити Пенса - консервативного, контрольованого республіканця. І я абсолютно впевнений, що Трамп дасть підстави для імпічменту: або зробить щось, що поставить під загрозу національну безпеку, або тому, що стане допомагати своїй кишені", - заявив Ліхтман виданню.


Як повідомляв ONLINE.UA, Ліхтман розробив систему передбачення результатів президентських виборів в США, яка з 1984 року жодного разу не давала збоїв, при цьому професор передбачив перемогу Трампа в 2016 році.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?