Знаменитий фотограф пояснив сенс фейка про "розп'ятого хлопчика"
Категорія
Світ
Дата публікації

Знаменитий фотограф пояснив сенс фейка про "розп'ятого хлопчика"

Знаменитий фотограф пояснив сенс фейка про "розп'ятого хлопчика"
Джерело:  online.ua

Знаменитий фотограф, журналіст і письменник Сергій Лойко розповів, що фейк російських пропагандистів про «розп'ятого хлопчика» був розрахований тільки на громадян РФ, оскільки ніхто інший в подібні «новини» вже не вірить.
Про це він заявив в інтерв'ю ONLINE.UA.
«У самій Росії піпл це хаває, тому їх годують фейками про "розіпнутих хлопчиків", щоб вони підтримували війну», - вважає Лойко.
Також він додав, що самої «Росії така ось пропаганда тільки в плюс».
«Кремль веде загарбницьку війну проти України. Їм все по барабану. Ніхто російській пропаганді не вірить, крім людей, які живуть на території РФ», - підкреслив фотограф.
Крім того, Лойко впевнений, що «Кремлю вже наплювати на міжнародну реакцію, вони розуміють, що їм не вірять».
Як відомо, сюжет про "розп'ятого хлопчика", якого нібито вбили в Слов'янську українські воїни, став одним з найбільш одіозних "хітів" російських пропагандистів, під впливом якого багато росіян вирішили взяти участь у війні на Донбасі.
Більше читайте на ONLINE.UA: Українці вчасно розкрили брехню, яка була б на руку Кремлю - фотограф Сергій Лойко

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?