Знаменитий генерал привітав українських військових з Новим роком: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

Знаменитий генерал привітав українських військових з Новим роком: опубліковано відео

Знаменитий генерал привітав українських військових з Новим роком: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Знаменитий генерал-майор Збройних сил України Ігор Гордійчук привітав військовослужбовців, які в новорічну ніч знаходяться в зоні АТО на Донбасі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на YouTube.


Читайте також: Генерал-герой АТО зробив сміливий прогноз по Донбасу: опубліковано відео


Генерал-майор, ректор Київського військового ліцею імені Івана Богуна Гордійчук на Софіївській площі в Києві, де встановлена ​​головна ялинка країни, разом з дружиною привітав з Новим роком українських військових. Так, сам Гордійчук привітав бійців, які перебувають на передовій, а його дружина побажала терпіння всім, хто чекає їх з передової.


Відео: YouTube/ТСН


Нагадаємо,  в День Незалежності України в 2016 році президент України Петро Порошенко вручив Ігорю Гордійчуку звання Героя України, в віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко розповіла трохи про військовослужбовця.


"Ігор Гордійчук, поліглот, знає кілька мов, блискучий офіцер, до останнього відбивав важкий бій на Савур-могилі, був до останньої хвилини зі своїми солдатами. Його вивозили як загиблого, як мертвого - в дніпропетровський морг... А рік тому він сам робив вже перші кроки!", - написала Геращенко у Facebook.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що  в зоні АТО на Донбасі бойовики не припиняли обстрілу навіть в новорічну ніч і провокували українських військових на Світлодарській дузі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?