Знаменитий комік з Росії пояснив, чому не жартує над Путіним
Категорія
Світ
Дата публікації

Знаменитий комік з Росії пояснив, чому не жартує над Путіним

Знаменитий комік з Росії пояснив, чому не жартує над Путіним
Джерело:  Ехо Москви

Продюсер Скет-кома "Наша Раша", ведучий проекту "Прожекторперісхілтон", відомий комік Гарік Мартиросян пояснив, чому не допускає жартів на адресу президента РФ Володимира Путіна, зазначивши, що йому як громадянину Вірменії в Росії надали привітний прийом.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Ехо Москви".
На питання журналістки: "А ось Віталій Авілов пише: "Слабо жорстко пожартувати про Путіна або Медведєва?". Слабо чи не слабо?", - Мартиросян відповів: "Авілова Віталія запрошую до Єревану, позаяк я громадянин Вірменії і перебуваю на території Російської Федерації, висловлюю величезну подяку і росіянам, і всьому російському народу за теплий прийом протягом 20-ти років. Нехай Авілов приїде в Єреван, працює там і жорстко жартує про президента і прем'єр-міністра Вірменії. Чи будуть у нього на це моральні обгрунтування, я не знаю".

Читайте також: Випадок в пеклі: в мережі висміяли фото Путіна
"У мене, виходячи, ще раз повторюся, з теплого прийому, наданого мені протягом 20-ти років і в Москві, і в інших містах, усіма людьми, з якими я зустрічався, я не вважаю, що я, як громадянин Вірменії, повинен жорстко про щось жартувати", - додав він.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше російський карикатурист Сергій Йолкін у своїй новій карикатурі висміяв президента Росії Володимира Путіна і його "друзів" - проросійських європейських політиків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?