Знаменитий музикант розповів, чому Україна не поверне Крим і Донбас
Категорія
Україна
Дата публікації

Знаменитий музикант розповів, чому Україна не поверне Крим і Донбас

Знаменитий музикант розповів, чому Україна не поверне Крим і Донбас
Джерело:  Лайм

Лідер українського гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка вважає, що через помилки жителів Донбасу і Криму Україна не зможе повернути окуповані території.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Лайм.
"Я дуже хотів би, щоб він повернувся, але не бачу об'єктивних причин, як це може статися. Певні аспекти заважають інтеграції Криму в нову українську реальність. Значна частина кримчан зробила стратегічну помилку. А якщо міркувати з юридичного боку, то сепаратизм - це злочин. Значна частина кримчан стали співучасниками цього злочину. А його жертви - тисячі жителів Криму, які об'єднують своє майбутнє з Україною. І серед них - весь кримськотатарський народ, який вже вдруге відчуває жорстокі репресії", - вважає музикант.
Крім того, Скрипка впевнений, що кримчани повинні вибачитися перед Україною, щоб у них з'явилася можливість знову повернутися до її складу.
"Я допускаю, що настане момент, коли Крим зможе повернутися в Україну. Але не уявляю, щоб кримчани, які вітали зовнішню агресію і анексію півострова, вибачилися б перед кримськими татарами і всієї України. Хіба Росія коли-небудь вибачалася за злочини комунізму...", - поділився він.
Музикант вважає, що Крим і Донбас частково померли для України через недостатній рівень культури.
"Якщо солдат воює на фронті, йому треба дихати? Культура - це дихання суспільства. Якщо суспільство не дихає, воно вмирає. Тому померли для України Крим з Донбасом. Якщо хочемо, щоб Україна померла, давайте заборонимо всю культуру. Будемо перебувати в розпачі, займатися риданнями і похоронами", - підкреслив Скрипка.
Нагадаємо, в мережі з'явилися фотографії з життя окупованого Луганська.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?