Знаменитий музикант розповів, як не віддав би Росії Крим і Донбас: опубліковано відео
Категорія
Культура
Дата публікації

Знаменитий музикант розповів, як не віддав би Росії Крим і Донбас: опубліковано відео

Знаменитий музикант розповів, як не віддав би Росії Крим і Донбас: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Знаменитий український рок-музикант, лідер культової групи "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка вважає, що у відповідь на окупацію Криму Росією потрібно було брати в руки зброю і захищати півострів.
Про це Скрипка розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
За його словами, звичайні громадяни, на відміну від влади, нічого не можуть зробити з Донбасом і Кримом, крім як допомагати переселенцям.
"Я можу заспівати, шкарпетки відправити туди, і ми це робимо. А більше ми не можемо. Коли Крим окупували, моїх друзів я поселив у себе на дачі. Вони займаються керамікою, вони художники, відкрили магазин зараз. Ми робимо, а те, що абстрактно-то хтось повинен зробити - це на їх совісті", - сказав музикант.
За його словами, треба було рятувати Крим, взявши зброю в руки. Як варіант також можна було окупувати Придністров'я, яке також контролює Росія.
"Якби я був керівником, я б мав свої шляхи. Ось, наприклад, ще до Донбасу була окупація, а ми проспали. Треба було діяти. Крим окупували, треба було окупувати Придністров'я, брати зброю і йти на Крим. Я б так робив. І мене, може, зняли б з влади, не дали б це зробити", - сказав Скрипка.
Читайте також: С уперник Путіна обурив мережу цинізмом щодо Криму: з'явилося відео


Він також підкреслив, що на початку окупації Донбасу вартувало привезти до Донецька бійців "Правого сектора", щоб ті вгамували п'яниць, які тільки-тільки почали піднімати голови і кричати про Росію.


"Я співав у Донецьку. Там донецькі говорили, що це (ті, хто захоплював будівлі і влаштовував сепаратистські виступи навесні 2014 року, - ONLINE.UA) алкаші якісь, а ми робили свою справу, кричали "Слава Україні". А що треба було зробити? З Дніпра перевезти 15 осіб "Правого сектора" і надавати по ср * ці тим чувакам - це було б просто. Але це треба було зробити. Тоді ще не було "Градів", а якби не було тих алкашів, що засіли клопами? У тебе на кухні заводяться таргани, і їх треба виводити. А якщо не вивести їх, то потім з'являються щури, і руйнується будинок", - сказав Скрипка.



Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Олег Скрипка: нам потрібно було захопити Придністров'я, взяти зброю і йти на Крим

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?