Знаменитий письменник пояснив, чому він не хоче повертатися в Росію
Категорія
Світ
Дата публікації

Знаменитий письменник пояснив, чому він не хоче повертатися в Росію

Знаменитий письменник пояснив, чому він не хоче повертатися в Росію
Джерело:  Ехо Москви

Знаменитий російський письменник Борис Акунін (Георгій Чхартішвілі) заявив, що не хоче повертатися в Росію, тому що його не влаштовує нинішній режим.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Ехо Москви.
"Я не був у Росії з 2014 року, і поки не хочеться. Мені дуже не подобається існуючий режим, а більшість співвітчизників він, здається, більш-менш влаштовує", - сказав він, відповідаючи на запитання слухача радіостанції, чи планує він повертатися в Росію.
Читайте також: Письменник Акунін зруйнував міф про "єдність" України і Росії: з'явилося відео
Він додав, що повернеться в Росію, коли зміниться суспільний настрій.
"Якби я залишився в Росії, я б зараз з ранку до вечора стояв в одиночних пікетах, протестуючи проти того-цього-п'ятого-десятого. Але у мене на це не вистачає ні темпераменту, ні громадянськості, ні альтруїзму. Краще буду книжки писати. А відчую, що суспільний настрій змінюється - з радістю повернуся", - зазначив письменник.
Нагадаємо, зараз російський письменник живе у Франції.
Як повідомляв ONLINE.UA,  під час візиту до Києва Акунін заявив, що в розпал протестного руху в Росії, перед своїм від'їздом в 2014 році, вважав президента РФ Володимира Путіна більш розумною людиною, ніж той виявився насправді.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?