Знаменитий російський письменник знову висловився про поїздку до Києва
Категорія
Світ
Дата публікації

Знаменитий російський письменник знову висловився про поїздку до Києва

Знаменитий російський письменник знову висловився про поїздку до Києва
Джерело:  online.ua

Російський письменник Григорій Чхартішвілі (Борис Акунін), відомий своїм негативним ставленням до політики президента РФ  Володимира Путіна, знову висловився про свою поїздку до Києва.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Чхартішвілі.


«Я не збираюся давати жодних інтерв'ю. По-перше, я вже полетів. У мене була дуже коротка поїздка - лише подивитися деякі локації для книги і поспілкуватися з консультантом-істориком», - написав Акунін.


«По-друге, я знаю, що ви (журналісти - Ред.) стали б мене розпитувати про Україну, а я не вважаю за можливе просторікувати про вашу країну, тому що не моя справа лізти в ваше життя зі своїми доморощеними судженнями», - заявив письменник.


«Я записав передачу ... але і там про Україну нічого не кажу, тільки про літературу, історію і про мою власну країну. А місто у вас прекрасне. Дай бог, щоб все у вас налагодилося. Ну, і у нас теж. Одне тісно пов'язане з іншим», - вважає Акунін.


Валерій Тселколомадзе: Поважаю такий підхід.


Tymur Faradzhev: Так тримати! Приїжджайте до нас ще.


Irina Samoyloff: Дякую за делікатність. І ми в Україні не можемо зрозуміти, як можна воювати з нами. Дивимося в очі росіянам і намагаємося зрозуміти. Іноді бачимо біль, але не часто. (((


Світлана Таскаева: Дуже благородно!


Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше Акунін під час візиту до Києва здивував користувачів мережі висновками від поїздки в українську столицю.


"Я перший раз в Києві. За письменницьким справах, на пару днів. Їжджу по місту, ходжу, дивлюся. Головне відчуття - ступор. Не можу зрозуміти: як можна воювати з Україною? Бред", - підкреслив Акунін.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?