Знаменитий російський рокер потрапив у реанімацію
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Знаменитий російський рокер потрапив у реанімацію

Знаменитий російський рокер потрапив у реанімацію

Екс-соліст російського колективу "Агата Крісті", нинішній лідер групи The Matrixx Гліб Самойлов потрапив у реанімацію.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Національну Службу Новин".
Подробиці інциденту не повідомляються.
За інформацією агентства, представники музиканта розкажуть всі деталі на прес-конференції, яка відбудеться сьогодні, 31 жовтня. Вони розкажуть про стан здоров'я 46-річного Гліба, а також чи зможе він брати участь в запланованому турі групи The Matrixx зі старими піснями "Агати Крісті".
Відзначимо, на 3 листопада у групи заплановано початок туру. Перший концерт має відбутися в Санкт-Петербурзі. На 9 листопада заплановано виступ в Москві.
Нагадаємо, група «Агата Крісті» розпалася в 2010 році. Її засновники - брати Гліб і Вадим Самойлови. Наразі музиканти виступають із власними колективами.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше відомого російського гумориста Михайла Задорнова госпіталізували прямо під час концерту. Задорнову стало зле під час виступу в московському концертному залі "Меридіан". Концерт був перерваний. Артистові допомогли піти зі сцени в гримерку і викликали йому "швидку".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?