Знаменитий співак-гей захотів поцілувати Путіна: мережа вибухнула
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Знаменитий співак-гей захотів поцілувати Путіна: мережа вибухнула

Знаменитий співак-гей захотів поцілувати Путіна: мережа вибухнула
Джерело:  independent.co.uk

Британський виконавець, захисник прав ЛГБТ Елтон Джон заявив про своє бажання поцілувати президента РФ  Володимира Путіна.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Independent.
Активіст ЛГБТ вперше  висловив бажання поговорити з Путіним у 2015 році у зв'язку зі ставленням до прав сексуальних меншин в Росії.  Віртуальні баталії та телефонні розіграші не дали цьому статися, однак Елтон Джон стверджує, що як і раніше чекає зустрічі.
"Я дуже сподіваюся, що це трапиться, але він більш зайнята людина, ніж я", - зазначив британський співак.
За його словами, якщо йому вдасться зустрітися з лідером РФ, Елтон Джон озвучить Путіну пропозицію: "Давайте поцілуємося".
У минулому році співака розіграли пранкери, які говорили з ним нібито від імені Путіна. Пізніше президент РФ подзвонив Елтону Джону, у якого в Росії багато шанувальників, і погодився одного разу зустрітися з ним.
У травні британський співак давав концерт в Москві, проте  графік Володимира Путіна не дозволив йому зустрітися з Джоном.
У мережі сміються.





Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Елтон Джон заборонив мільярдерові з США Дональда Трампа використовувати свою музику в передвиборній кампанії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?