Знаменитий співак пояснив, чому не став виступати в окупованому Криму
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Знаменитий співак пояснив, чому не став виступати в окупованому Криму

Знаменитий співак пояснив, чому не став виступати в окупованому Криму
Джерело:  Лайм

Відомий італійський естрадний і оперний виконавець Алессандро Сафіна пояснив свою позицію щодо  скандалу з виступами в окупованому Криму.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю співака  Апостроф Лайм.


На думку співака, ніякого скандалу не було, просто після анонса концертів в Криму виявилося, що промоутер некомпетентний.


"У мене дійсно в лютому було заплановано декілька концертів в Криму, але промоутер виявився не досить серйозним і не зміг гарантувати мені ні в художньому, ні в економічному плані важливість проведення концертів там. Тому я попросив скасувати ці концерти", - розповів Сафіна.


"У той же самий час влада України оголосила про заборону на виступи в Криму для тих, хто хоче мати можливість співати на території України. В цей момент я якраз вирішив скасувати два концерти. Ось і все. Ніякого скандалу я в цьому не бачу" , - додав співак.


"Повторюю, я не був в лютому минулого року в Криму. Я пояснив причини, і, сподіваюся, все стало ясно", - резюмував Алессандро Сафіна.


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA,  в одному з інтерв'ю неправильно переклали слова Алессандро Сафіни, нібито він визнав виступи в Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?