Знаменитий співак зупинив дорожній рух через фанатку: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Знаменитий співак зупинив дорожній рух через фанатку: опубліковано відео

Знаменитий співак зупинив дорожній рух через фанатку: опубліковано відео
Джерело:  Instagram

Іспанський  співак Енріке Іглесіас  показав, як ставиться до своїх відданих шанувальників. Артист зупинив своє авто, щоб зробити фото з дівчиною.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram артиста.
Енріке приїхав на гастролі в Пуерто-Ріко. По дорозі, побачивши у відкритому вікні сусідньої машини дівчину, яка вигукувала, що дуже його любить і хоче з ним сфотографуватися, Іглесіас сказав:
"Виходьте, виходьте, я сфотографуюсь".
Читайте також: Знаменитий співак розбив прихильнику особа: з'явилося відео
Музикант зупинив машину, чим на кілька хвилин перекрив дорожній рух, і з радістю зробив фото з відданою фанаткою, і поцілував її в щоку.
Відповідним роликом артист поділився в своєму мікроблозі.
"Ось такі моменти дають мені наснагу", - підписав співак відео.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Енріке Іглесіас ледь не залишився без пальців на концерті. Артист під час виступу спробував зловити дрон - невеликий керований літальний апарат, який використовується для зйомки концерту. Однак йому не пощастило: кілька пальців правої руки виявилися порізаними і почалася кровотеча.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?