Знаменитий телеведучий похвалив антиукраїнського блогера
Категорія
Світ
Дата публікації

Знаменитий телеведучий похвалив антиукраїнського блогера

Знаменитий телеведучий похвалив антиукраїнського блогера
Джерело:  Познер Online

Знаменитий російський телеведучий Володимир Познер назвав відеоблогера Анатолія Шарія, відомого своєю критичною щодо України позицією, справжнім журналістом, оскільки той "говорить про Україну правду" .
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Познер Online.
"Шарій, без сумнівів, журналіст. Він дозволив собі (і, наскільки я розумію, продовжує дозволяти собі) писати і говорити про Україну правду. Це колись закінчилося тим, що йому довелося накивати п'ятами, і сьогодні він змушений ховатися від влади цієї незвичайно демократичної країни", - заявив Познер.
Російський телеведучий зазначив, що на відміну від Шарія, з яким він зустрівся в Парижі, багато співробітників ЗМІ "нічого такого не роблять" і не мають права називати себе журналістами.
"А Шарій для мене речовий доказ, що професія наша жива", - додав Познер.
Як повідомляв ONLINE.UA, народний депутат Надія Савченко дала інтерв'ю Шарію, після чого заявила, що не вважає його "відвертим українофобом".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?