Знаменитий український музикант відніс свою колишню групу до "російського г*внороку"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Знаменитий український музикант відніс свою колишню групу до "російського г*внороку"

Знаменитий український музикант відніс свою колишню групу до "російського г*внороку"
Джерело:  online.ua

Знаменитий український музикант, лідер групи @Traktor Олександр Піпа заявив, що його колишня група Воплі Відоплясова перетворилася на типового представника "російського г*овнороку".
Про це він сказав в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Для себе 20 років в ВВ я можу розділити на чотири періоди. Перший - це від початку і до того, як пішов Юра Здоренко: золотий склад, самі, на мою думку, хіти, формування репертуару, стилю і моментальна слава, найбільш ейфоричний період", - розповів музикант.
Читайте також: Знамени тий музикант розкрив сумний секрет, як заробити музикою в Україні

"Другий період - Франція, де змінювалися барабанщики, гітаристи, дуже цікавий час з точки зору досвіду, пригод. Але саме в цей період Олег зібрав всю групу в собі", - зазначив Піпа.
Колишній бас-гітарист ВВ вважає, що гурт почав грати музику, яку можна віднести до "російського г*овнороку".
"Третій період - це "Весна-весна", входження в когорту "Топ-10 російського г* внороку" з відповідним ставленням. Тоді я ще продовжував вважати ВВ справою свого життя, переймався, що група стала якась не така, але дуже сподівався, що вдасться її повернути. Але в останні п'ять років я зрозумів, що повернути це неможливо. Умовно кажучи, я просто догравав - за гроші або не знаю навіщо, і, врешті-решт, кинув. І четвертий період - це вже без мене", - сказав він.
Більше читайте в інтерв'ю Олександра Піпи на ONLINE.UA: Щоб заробляти в Україні, потрібно бути як Сердючка, а не хочеться - Олександр Піпа

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?