Ніжна собака Бонні шукає родину та новий дім
Категорія
Культура
Дата публікації

Ніжна собака Бонні шукає родину та новий дім

Ніжна собака Бонні шукає родину та новий дім
Джерело:  online.ua

Прогулюючись по своїх містах кожен з нас постійно зустрічає безпритульних собак і котів — одні з них народилися на вулиці, а від інших відмовилися безвідповідальні власники. Але мало хто замислюється про їх нелегку долю і про те, як доводиться виживати голодним тваринам, яким ще й потрібно постійно рятуватися від жорстокості людей. Волонтери вибиваються з сил, щоб врятувати хвостиків, але на всіх, зрозуміло, не вистачає ні притулків, ні фінансових коштів. Редакція ONLINE.UA регулярно знайомить усіх небайдужих з тваринами, які опинилися в притулку і живуть з мрією про новий дім. У нашому новому матеріалі розповідаємо зворушливу історію незвичайної собаки Бонні та її маленьких друзів, яким терміново потрібні дбайливі господарі.

Бонні — розумна і доброзичлива собака з проникливим поглядом. Вона вже довела свою відданість і те, що може стати найвірнішим другом. У неї немає ніяких проблем зі здоров'ям, в притулку собаці провели стерилізацію і зробили всі необхідні щеплення. У притулку Бонні називають перлинкою, єдиною на мільйон. Зараз вона живе з цуценятами, яких разом з нею волонтери врятували від людей, які погрожували застрелити тварин. Її вже забирали в одну "турботливу" сім'ю, де горе-господарі прив'язали собаку на ланцюг. В даний час Бонні повернули до притулку, але там катастрофічно не вистачає місця, тому волонтери терміново шукають нову домівку для собаки.

Якщо Ви шукали саме такого друга і готові забрати Бонні додому або надати будь-яку допомогу для утримання тварини, телефонуйте за телефоном 067 693 93 25(контактна особа - Олена).

Раніше ONLINE.UA розповідав, як взяти собаку з притулку і як зробити правильний вибір.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?