Знайти, не можна забути: Кого ми слухали на літніх фестивалях в Україні
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Знайти, не можна забути: Кого ми слухали на літніх фестивалях в Україні

Знайти, не можна забути: Кого ми слухали на літніх фестивалях в Україні
Джерело:  online.ua

Ці музиканти вже позначили власне місце на українській сцені. Одних ми знаємо давно, з іншими познайомилися за останні рік-два. Всі вони виступали на українських літніх фестивалях і запам'яталися нам своєю харизмою і подачею.

ВАГОНОВОЖАТЫЕ

ВАГОНОВОЖАТЫЕ, здавалося б, не така вже й фестивальна група. Однак та міць і натиск, які ллються зі сцени, варто їм вийти до глядачів, просто неповторні. Їх обожнюють шанувальники "І друг мой грузовик", що розпалися, меломани, естети і ті, хто не звик обмежувати себе якимись рамками. Банально їхню музику можна назвати електронік-роком, але на ділі вона - щось набагато більше.

Vagabond Specter

Якщо ви любите музичні фестивалі в Україні, то назва Vagabond Specter вам вже напевно надокучила. Цей інді-колектив існує з 2015 року. Уже другий рік хлопці активно пишуть свою космічну рок-музику і несуть її в маси. В тому числі, на опен-ейрах: від локальних начебто Hedonism Fest до всеукраїнських - Atlas Weekend, Файне Місто, Республіка. Їх виступи кожного разу - це максимальна віддача і яскраве шоу. Ми впевнені, що ще не раз побачимо їх на великих майданчиках.

Kadnay

Україна подивилася на цих хлопців по-новому завдяки їх виступу в рамках Національного відбору учасника Євробачення 2017. Вони були одними з фаворитів, але все ж трохи поступилися колегам по цеху. Однак це дало їм серйозний поштовх і велику впізнаваність, завдяки чому хлопців стали активно запрошувати на різні фестивалі. Ми вже чули їх на Atlas Weekend і Файне Місто і тільки готуємося почути на Республіці, Polyana Festival та інших опен-ейрах.

The Hypnotunez

"Золота кнопка" на Х-Факторі стала їх щасливим квитком. Костянтин Меладзе не зробив їх переможцями, бо вважав вже готовими і занадто самодостатніми музикантами. З того моменту The Hypnotunez професійно підривають натовп на різних музичних фестивалях. Чого тільки варто згадати, як на Atlas Weekend натовп людей танцювала під них прямо під проливним дощем, що не переживаючи про збереження взуття і одягу.

Хамерман Знищує Віруси

Ці хлопці епатують публіку з 1996 року. Їх музика - це відривний драм-н-бейс і техно-панк, їх наряди - це кожен раз шок, феєрія і непритомність. ХЗВ часто запрошують на фестивалі і часом ставлять виступати вже після опівночі - щоб діти вже точно не опинилися під сценою, адже те, що роблять Хамерман Знищує Віруси в Україні більше не робить ніхто. І це дійсно круто.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?