Зниклий український чиновник влаштував страшну ДТП в Москві: відео моменту аварії
Категорія
Події
Дата публікації

Зниклий український чиновник влаштував страшну ДТП в Москві: відео моменту аварії

Зниклий український чиновник влаштував страшну ДТП в Москві: відео моменту аварії
Джерело:  mk.ru

Зниклий екс-чиновник Держінспекції України Олександр Шарий, раніше замішаний в шахрайстві, влаштував ДТП в Москві, збивши на автомобілі Gelandewagen жінку з двома доньками.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на MK.RU.
При цьому 36-річний Шарий втік з місця ДТП і оголошений в розшук.
Шарий їхав по Мосфільмовській вулиці в напрямку центру в другій смузі руху. Дві дівчинки молодшого шкільного віку Христина і Анна разом з мамою переходили дорогу на зелене світло світлофора. Збивши дівчаток, водій зупинився, вийшов з машини, трохи покрутився на місці, а незабаром пішов з місця ДТП. Двох дівчаток госпіталізували з переломами та забоями, в тому числі ЗЧМТ, зараз вони в реанімації. Даних про стан здоров'я матері немає.

Читайте також: В Києві день масштабних аварій, постраждав десяток авто: з'явилися фото
Журналісти також зазначають, що тільки за 2016 рік Шарий отримав 10 порушень ПДР, 8 з яких - за перевищення швидкості.



Раніше Шарий обіймав посаду заступника голови Держінспекції України з питань праці та виявився замішаний в шахрайстві - разом зі своїм підлеглим привласнив гроші людей, які бажали привезти гуманітарну допомогу.
У мережі з'явилося відео моменту аварії.


Як повідомляв ONLINE.UA, 3 липня по дорозі на Боярку в Київській області авто п'яного начальника відділу вантажоперевезень "Укрзалізниці" Івана Федорка зіткнулося з автомобілем журналіста Макса Левіна, який їхав разом з дружиною і двома малолітніми дітьми.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?