Зникнення глави Інтерполу: з'явилися перші подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

Зникнення глави Інтерполу: з'явилися перші подробиці

Зникнення глави Інтерполу: з'явилися перші подробиці
Джерело:  online.ua

Інтерпол направив офіційний запит до Китаю з вимогою роз'яснити долю зниклого там глави міжнародної організації кримінальної поліції Мена Хунвея. У Китаї поки не відповіли на запит, передає ONLINE.UA з посиланням на Euronews.

Раніше китайські ЗМІ повідомляли, що Мен Хунвей був затриманий в Китаї відразу після прильоту. На батьківщині Хунвея, куди глава Інтерполу відправився у відпустку, не уточнили в чому його звинувачують. Влада країни також поки не коментує ситуацію.

Не виключається, що затримання Хунвея в Китаї пов'язане з його колишньою трудовою діяльністю в КНР, де він раніше очолював китайське бюро Інтерполу і був заступником міністра громадської безпеки країни.

За словами дружини глави Інтерполу, її чоловік перестав виходити на зв'язок з 29 вересня. Вона вже написала заяву в поліцію про зникнення чоловіка.

Нагадаємо, головою Інтерполу Мен Хунвей був обраний в кінці 2016 року. Його термін повноважень в організації закінчується в 2020 році.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що США готують нові санкції проти російських правоохоронців, яким мають намір обмежити право на розшук через Інтерпол.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?