Зникнення трьох бійців АТО: Міноборони ще не ставить крапку
Категорія
Події
Дата публікації

Зникнення трьох бійців АТО: Міноборони ще не ставить крапку

Зникнення трьох бійців АТО: Міноборони ще не ставить крапку
Джерело:  online.ua

Бойовики на Донбасі заявили про виявлення тіл в українській військовій формі на маріупольському напрямку в зоні АТО в Донецькій області, однак без експертизи не можна підтвердити, що це тіла морських піхотинців, зниклих безвісти 8 січня, вважають в Міноборони.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Інтерфакс-Україна ».
"Є заяви тієї сторони про те, що вони знайшли тіла у військовій формі... Рано говорити, поки не буде проведено упізнання і експертизу", - заявив спікер Міністерства оборони з питань АТО Олександр Мотузяник, відповідаючи на питання, чи відповідає дійсності інформація про те, що зниклі українські морські піхотинці загинули, і їх тіла знаходяться у бойовиків.
Читайте також: Стало відомо ім'я ще одного бійця АТО, який загинув на Донбасі
Мотузяник також підкреслив, що поки не може ні підтвердити, ні спростувати цю інформацію.
"Поки тіла не будуть повернуті українській стороні, поки не буде проведена судово-медична експертиза і поки не буде проведено впізнання - говорити про це рано", - сказав Мотузяник.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в ЗМІ з'явилася інформація, що троє зниклих 8 січня на лінії розмежування в зоні АТО українських військових загинули, а зараз проходять переговори про повернення їхніх тіл.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?