Знищення інформаційної бульбашки навколо РФ стане трагедією для росіян — доктор психології Василь Мосійчук
Категорія
Україна
Дата публікації

Знищення інформаційної бульбашки навколо РФ стане трагедією для росіян — доктор психології Василь Мосійчук

Знищення інформаційної бульбашки навколо РФ стане трагедією для росіян — доктор психології Василь Мосійчук
Джерело:  online.ua

Як інформаційна бульбашка викривлює уявлення росіян про себе та про їхню війну проти України обговорювали в новому випуску циклу психологічних етерів «Свідомі про несвідоме» доктор психології Василь Мосійчук, академік Української академії наук Віталій Луньов та професор нейропсихології Богдан Ткач.

Джерело:  ютуб-канал online.ua

На переконання доктора психології Василя Мосійчука, українцям ніколи не можна забувати про свою внутрішню силу.

Вона є в кожному з нас й передається ще з часів Київської Русі.

Кожен дар чи хист, який ми отримали у спадок від своїх пращурів, потрібно використовувати у війні проти ворога.

Чому важливо пам'ятати про характерників

Для мене Київська Русь, а я вивчав її з дитинства, – це культура характерників, адже кожен отаман був характерником. Це яснобачення, коли характерник прикладає голову чи вухо до землі і за тисячу кілометрів чує, що коні скачуть. Це булава отамана і характерника, де булава отамана – з шипами. І ця культура — вона духовна, — зазначає Василь Мосійчук.

Враховуючи те, що саме Київська Русь "породила" Росію, вона має повне право її "відспівати".

А українці, яким безумовно передалися здібності їхніх пращурів-характерників, повинні скористатися своїми талантами, щоб цей процес пришвидшити.

Вас може зацікавити: Україні вдалося зруйнувати міфи про Росію — професор нейропсихології Богдан Ткач

Щоб перемогти росіян — потрібно знищити інформаційну бульбашку навколо них

Доктор психології Василь Мосійчук переконаний, що Україна не зможе перемогти, поки росіяни будуть вірити в те, що вони ведуть "священну", а не загарбницьку війну.

Інформаційна бульбашка, в яку помістили Росію, заважає її громадянам усвідомити себе фашистами та вбивцями.

Вони не розуміють, що знаходяться в рабстві й продовжують вірити у безгрішність свого "царька".

Коли ця інформаційна бульбашка лусне, тоді вся нація, вся путінська Росія нарешті прокинеться. Тому що в "міхурі" тісно, вони ж здогадуються, що щось є довкола. Коли інформація дійде до росіян, і вони усвідомлять, що стали фашистами, — це буде дуже велика трагедія для багатьох людей. Тому що багато людей, які підтримують свого царька, свято вірять, що вони не фашисти. Але світ уже знає правду, — наголошує Мосійчук.

На думку доктора психології Мосійчука, лише після знищення інформаційної бульбашки, росіяни нарешті прокинуться і почнуть швидко скидати з себе ярмо фашизму та рашизму, ярмо вбивць.

У них підмінили слово «священна» війна. А це вже фашистська війна, фашизм на їхній території. Вони фашисти, рашисти. Весь світ це знає, як би вони не кричали по телебаченню, скрізь. Кремлівські пропагандисти кричать навіть не нам, а своєму народу, щоб далі їх обманювати, — підсумовує доктор психології.

Читайте також: Битва світоглядів: чому еволюція українців є вирішальним фактором у перемозі над РФ

Учасники цього випуску «Свідомі про несвідоме»:

  • Василь Мосійчук, доктор психології, автор наукових робіт, поет

  • Віталій Луньов, клінічний професор психології та клінічного нейропсихоаналізу, член Американської психологічної асоціації, академік Української академії наук

  • Богдан Ткач, клінічний професор нейропсихології, доктор психологічних наук з медичної психології, старший дослідник та лікар

«Свідомі про несвідоме» — це цикл психологічних етерів за участі провідних спеціалістів з різних областей, від психології до міжнародної економіки. Учасники етерів беруть до обговорення актуальні проблеми, з якими стикаються українці під час війни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?