Знищення української армії: з'явився гучний факт про часи Януковича
Категорія
Події
Дата публікації

Знищення української армії: з'явився гучний факт про часи Януковича

Знищення української армії: з'явився гучний факт про часи Януковича
Джерело:  online.ua

Командир 5 окремого батальйону Добровольчої української армії, комбат Чорний (Владислав Литвин) пояснив, як Майдан завадив режиму біглого екс-президента  Віктора Януковича  зруйнувати українську армію.


Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.


Український комбат зазначив, що на момент початку Майдану йшлося про закриття 169-го навчального центру Сухопутних військ Збройних сил України "Десна". Навчальний центр заснували в 1959 році в селищі Десна Чернігівської області та в ньому готували висококласних фахівців різних профілів, - від ремонтників і механіків до снайперів і командирів.



"Ми Майданом, який створили, завадили повному розформуванню навчального центру "Десна". Офіцери визнають: хлопці, - кажуть, - якби не відбувся Майдан, вже через місяць "Десни" б не було. Для мене це було просто відкриття, чесно кажучи", - розповів Литвин.


"Втім, все офіцери, з якими доводиться стикатися, говорять одне і теж: ще б рік - і Збройних сил України просто б не існувало. У нас вийшло так вчасно це все зробити (маю на увазі Майдан), що це насправді була історична річ. І до цього приємно, насправді, бути причетним. Це круто!", - додав комбат.


Повний текст  інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Нехай російські війська вже полізуть, розберемося по ходу - комбат Української добровольчої армії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?