Знищення захисників Маріуполя поставить крапку на перемовинах — Зеленський
Категорія
Україна
Дата публікації

Знищення захисників Маріуполя поставить крапку на перемовинах — Зеленський

Знищення захисників Маріуполя поставить крапку на перемовинах — Зеленський
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський розповів, що наразі ведуться перемовини для допомоги українським захисникам у Маріуполі, але росіяни вимагають від них здатися. 

Джерело: інтерв’ю Зеленського українським онлайн медіа

Ситуація в Маріуполі ускладює перемовини

Президент прокоментував перемовини з Росією, які зайшли в глухий кут після Бучі та Бородянки.

Маріуполь - це може бути як десять Бородянок, і я хочу сказати, знищення наших військових, наших хлопців поставить крапку на всіх перемовинах. Глухий кут - тому що ми не торгуємо територіями та нашими людьми. І чим більше буде Бородянок, тим буде складніше, - сказав Зеленський.

Президент зазначив, що там гуманітарна криза, немає їжі, немає води, немає медикаментів.

Тим не менше хлопці захищаються. І однієї подяки замало, тому тривають перемовні процеси. Довіри до перемовників щодо Маріуполя, якщо чесно, немає. Ми домовлялися, що будуть гуманітарні коридори. Хотіли забрати поранених, наших жінок та дітей, але Росія відмовилась, - повідомив президент.

Зеленський зазначив, що влада "на зв'язку з хлопцями, що на заблокованому заводі", розмови йдуть "на різних рівнях".

Вони знають, що виконують найпотужнішу місію на сьогодні. Так ворог їх боїться, що кількість ворога перевищує в шість разів. Кілька кіл блокування Маріуполя є, - розповів Зеленський.

  Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?