"Знищують себе". В Міноборони України прокоментували політичну кризу в РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

"Знищують себе". В Міноборони України прокоментували політичну кризу в РФ

"Знищують себе". В Міноборони України прокоментували політичну кризу в РФ
Джерело:  online.ua

Розпочавши повномасштабну війну проти України, РФ лише нашкодила сама собі. Політична криза там була передбачувана і неминуча.

Джерело: Ганна Маляр

В Міноборони України прокоментували політичну кризу в РФ

Війна в Україні показала найслабкіше місце російської імперії — страх перед правдою. Всі їх рішення базуються на брехні. Вони завжди для царя створювали "повітряні замки" і самі в них вірили. Це така імперська особливість — роздувати власну велич та переоцінювати себе, — каже Маляр.

І додає, що ціну, яку заплатила РФ за війну — це її ж доля. Всі політичні процеси, які почали там відбуватися, були очікувані.

Вони воюють з нами, а знищують себе. Якщо дивитись глобально на це, як на еволюційний процес, то нежиттєздатна система запустила програму самознищення, — стверджує заступниця.

Доля України

Ми нація, яка зараз на очах у всього світу створює новий тип культури. До нас — культура завжди програвала варварству. А ми доводимо, що можна бути сильними, захищати себе і залишатись цивілізованими, — наголошує Маляр.

Політична криза в РФ означає для України "вікно можливостей". Однак, не варто поспішати радіти. Потрібно ставитися до всіх подій з обережністю та бути готовим до будь-яких сценаріїв.

Тому за нами майбутнє, а за Росією — минуле, — наголошує Ганна Маляр.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?