Знівечена земля: з'явилися нові відео і фото з бурштинових копалень
Категорія
Україна
Дата публікації

Знівечена земля: з'явилися нові відео і фото з бурштинових копалень

Знівечена земля: з'явилися нові відео і фото з бурштинових копалень

У Сарненському районі Рівненської області, де проводився масовий нелегальний видобуток бурштину

, зафіксували стабілізацію ситуації.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відділ комунікації Головного управління Національної поліції України в Рівненській області.


"Не чутно і гулу мотопомп, за допомогою яких на Поліссі добували бурштин-сирець. В урочищі Гальбін поблизу Клесова, що в Сарненському районі, вже порожньо, місцеві лісівники з допомогою техніки заривають канави. На цій ділянці попрацювати їм доведеться ще добрий тиждень", - йдеться в повідомленні.


Також в Нацполіціі відзначили, що в Сарнах працює спеціальний оперативний штаб для боротьби з нелегальним видобутком бурштину, а в районі розміщено безліч мобільних постів правоохоронних органів.


"Спецназівці і додані сили будуть знаходитися на Рівненщині до тих пір, поки не буде повністю стабілізована ситуація навколо незаконного видобутку бурштину", - сказав голова обласної поліції Сергій Князєв.




Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, глава Нацполіціі  Хатія Деканоїдзе запропонувала план термінових заходів для боротьби з нелегальним видобутком бурштину





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?