Знову студент. Голова ГУР Кирило Буданов вступає до аспірантури
Категорія
Україна
Дата публікації

Знову студент. Голова ГУР Кирило Буданов вступає до аспірантури

Знову студент. Голова ГУР Кирило Буданов вступає до аспірантури
Джерело:  online.ua

Голова ГУР Кирило Буданов вступає на політолога до аспірантури університету Острозька академія на Рівненщині.

Джерело: Аспірантура НаУОА

Буданов вступає на політолога до аспірантури Острозької академії

Керівник Головного управління розвідки України Кирило Буданов — у переліку вступників до аспірантури університету "Острозька академія" на Рівненщині.

Про це стало відомо з рейтингових списків вступників в аспірантуру НаУОА 2023-2024. В університеті цю інформацію підтвердили.

Фото: vstup.oa.edu.ua

За даними рейтингової таблиці, Кирило Буданов перший у списку на спеціальність "Політологія". Формою навчання вказана вечірня.

У зв'язку з тим, що академію закінчив Головнокомандувач Валерій Залужний, дев'ять бойових генералів і командувач 30-ї армії, академія стала популярною. Тут є досить потужний молодий викладацький науковий склад і абсолютно нічого дивного, що до академії вступають в магістратуру чи аспірантуру найвідоміші особистості в Україні, — зазаначив ректор Острозької академії, Герой України Ігор Пасічник.

Він зауважив, що наказу про зарахування ще немає.

Острозька академія зараз входить у трійку найкращих університетів не тільки в Україні. Якщо УКУ приватний університет, то залишилися Києво-Могилянська академія та Острозька академія. Цілком закономірно, що до нас ідуть вступати. Тим більше, що ми маємо таку спеціальність як "Національна безпека" та "Політологія", які якраз пов'язані із питаннями, що стосується військової справи", — додав Пасічник.

У 2007 році Кирило Буданов закінчив Одеський інститут Сухопутних військ.

Національний університет «Острозька академія»: що відомо

Національний університет «Острозька академія» є членом Європейської Асоціації Університетів з 2010 року, членом Консорціуму українських університетів та Варшавського Університету, а також членом Східноєвропейської мережі університетів.

У 2014 році Острозька академія увійшла в десятку рейтингу прозорості національних університетів (Центр дослідження суспільства).

Національний університет «Острозька академія» посів третє місце серед класичних університетів і шосту сходинку в рейтингу вузів України за якісним показником абітурієнтів.

Острозька академія заснована у 1576 році князем Костянтином-Василем Острозьким у Острозі. Це найстаріша українська науково-освітня установа.

Читайте також:

  • Книгу Кокотюхи з автографом Буданова продали на аукціоні KyivBookFest за 7000 грн

  • Буданов вперше розкрив таємницю свого особистого життя — відео

  • Армія РФ копіює тактику ЗСУ — Буданов

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?