Знову все наплутали: Білий дім опинився в епіцентрі нового скандалу
Категорія
Світ
Дата публікації

Знову все наплутали: Білий дім опинився в епіцентрі нового скандалу

Знову все наплутали: Білий дім опинився в епіцентрі нового скандалу
Джерело:  online.ua

Адміністрація американського лідера випадково відправила Офісу демократів службовий документ з тезами про скандальний дзвінок президента США Дональда Трампа президенту України Володимиру Зеленському, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Guardian".

"Незабаром після виходу скандальної стенограми, в якій Трамп тиснув на Україну з метою розслідування справи Джо Байдена, адміністрація, схоже, випадково відправила свої тези щодо того, як говорити про скандал, в Дім демократів", - йдеться в повідомленні.

В даному листі спонукають політичних союзників Трампа стверджувати, що в розмові не було прямої мови про послугу за послугу. Згодом команда Трампа намагалася відкликати свій електронний лист, однак було вже занадто пізно, і незабаром після того, як була допущена помилка, скріншоти тез швидко поширилися в соціальних мережах.

"Білий дім направив нам свої тези щодо дзвінка президента Трампа в Україну. З якоїсь дивної причини вони забули згадати, що містер Трамп сказав: "Хотів би я, щоб ви надали нам послугу" після того, як Зеленський заговорив про військову допомогу", - прокоментував ситуацію сенатор від штату Вермонт Берні Сандерс.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Білий дім  оприлюднив стенограму липневої телефонної розмови  Зеленського і Трампа. Ця подія стала початком міжнародного скандалу — американського президента звинуватили у тиску на українського колегу з метою отримати компромат проти політичного опонента.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?