Знущання: Саакашвілі зробив нову гучну заяву
Категорія
Україна
Дата публікації

Знущання: Саакашвілі зробив нову гучну заяву

Знущання: Саакашвілі зробив нову гучну заяву
Джерело:  online.ua

Голова Одеської обласної державної адміністрації  Міхеїл Саакашвілі  назвав знущанням необхідність подавати електронні декларації.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "112 Україна".


"Зараз держслужба повністю деморалізована. Багатьох чиновників стали садити ... А скільки ми дали цим чиновником зарплати, щоб вони не брали (хабарів, - Ред.)?», - обурився Саакашвілі. «У нас є маленькі острівці, у яких гарна зарплата, НАБУ, патрульна поліція на грані. Майже ніхто з держслужбовців не живе на зарплату, тому це все велике лицемірство. всі брешуть. ніхто не живе на зарплату", - сказав Саакашвілі в ефірі телеканалу.


"І ця е-декларація, це знущання», - продовжив Саакашвілі.


«Тому що, що ми декларуємо? Ми не знаємо без е-декларацій, що ніхто не живе на зарплату? Ми повністю дестабілізуємо держслужбу, тому що ми говоримо, ми будемо ловити вас пачками, ви всі повинні заповнити е-декларацію, в будь-який момент ми вас можемо всіх притягнути, але при цьому ми вам не дамо зарплату. Потрібно скоротити держслужбу мінімум в два рази, додати зарплату за реальну роботу», - вважає глава Одеської області.


Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі назвав народних депутатів, які подали проти нього заяву в генеральну прокуратуру, "злиденністю".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?