"Золоті слова": Усик нестандартно привітав усіх жінок з 8 березня
Категорія
Спорт
Дата публікації

"Золоті слова": Усик нестандартно привітав усіх жінок з 8 березня

"Золоті слова": Усик нестандартно привітав усіх жінок з 8 березня
Джерело:  online.ua

Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі українець Олександр Усик привітав жінок з 8 березня. Олександр на своїй сторінці в Instagram опублікував фото присвячене святу, передає ONLINE.UA.

Боксер підписав світлину: "Дівчата, з 8 березня".

Шанувальниці спортсмена зразу ж відреагували на таке нестандартне привітання.

"Золоті слова; ну, не всім так щастить, як твоїй коханій; класне почуття гумору; це не дуже схоже на привітання з 8 березня; ти в своєму репертуарі; дякуємо, дуже приємно; класно, що не забуваєш про своїх фанаток; краще б записав відеопривітання; за усіма перемогами чоловіків стоять жінки - це правда; це ти в дитинстві?", - пишуть фанатки Усика в коментарях до фото.

Нагадаємо, раніше експерти авторитетного спортивного видання з боксу The Ring підвели підсумки 2018 року і назвали кращого боксера і кращого тренера року. Ними стали українці — Олександр Усик і Анатолій Ломаченко.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Усика назвав боксером 2018 року також ще і автрітетний американський телеканал ESPN. Експерти видання відзначили, що Усик провів фантастичний рік і створив ще більше історії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?