Зона війни: в Авдіївці погіршилася ситуація з енергопостачанням
Категорія
Події
Дата публікації

Зона війни: в Авдіївці погіршилася ситуація з енергопостачанням

Зона війни: в Авдіївці погіршилася ситуація з енергопостачанням
Джерело:  dsns.gov.ua

Жителі Авдіївки Донецької області через обстріли бойовиків так званої ДНР вже сьому добу без електрики.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Державної служби України з надзвичайних ситуацій.


Читайте також: П'ять днів пекла: боєць АТО емоційно розповів про бої під Авдіївкою, з'явилося відео


29 березня в результаті обстрілу було пошкоджено високовольтну лінію електропередачі 110 кВ, внаслідок чого було припинено електропостачання Авдіївки, Донецької фільтрувальної станції, і Авдіївського коксохімічного заводу, які подають в місто тепло і воду.


Станом на 7 ранку 4 квітня ще не вдалося налагодити централізоване електропостачання в районі.


У той же час, теплопостачання здійснюється за рахунок заводської теплоенергоцентралі Авдіївського коксохімічного заводу, і в міському резервуарі був створений запас води об'ємом 4 тис куб м.


Також ДСНС привезла дев'ять генераторів різної потужності для забезпечення електроенергією об'єкти соціально-побутової сфери, у яких немає власних систем резервного електроживлення.


Як повідомляв ONLINE.UA,  за минулу добу по Авдіївці стріляли з мінометів 82 і 120 мм калібру, великокаліберних кулеметів і гранатометів різних систем.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?