Зоряний бразилець з "Шахтаря" таємно одружився з українкою - видовищні весільні фото
Категорія
Спорт
Дата публікації

Зоряний бразилець з "Шахтаря" таємно одружився з українкою - видовищні весільні фото

Зоряний бразилець з "Шахтаря" таємно одружився з українкою - видовищні весільні фото
Джерело:  online.ua

Відомий бразильський футболіст Тете (справжнє ім'я - Матеус Кардосо Лемос Мартінс), який є зоряним півзахисником донецької футбольної команди "Шахтар", таємно одружився. Його обраницею стала українка, з якою він зіграв весілля в Києві. Коли відбулося одруження, не відомо. Але Тете не зміг приховати свого щастя і поділився в соцмережі видовищними весільними фото. Футболіст зізнався, що весілля з коханою став самим приголомшливим днем в його житті і він вдячний долі, що в Україні йому пощастило зустріти своє щастя. Про таємне весілля Тете стало відомо 14 червня, передає ONLINE.UA.

20-річний легіонер донецького "Шахтаря" опублікував кілька знімків, на яких зображений з коханою дівчиною. Він не розповів, як її звуть, де вони познайомилися і як довго зустрічалися. На кадрах видно, що весілля Тете і українки проходила в кращих традиціях - з весільним платтям у нареченої і красивим салютом.

"Я вдячний Богу за це весілля. Цей день був приголомшливим з найдивовижнішою людиною, яку я люблю", - підписав знімок бразильський футболіст, додавши хештеги br і ua, що символізують союз Бразилії і України.

Нагадаємо, Тете перейшов в Шахтар в лютому 2019 року. У нинішньому сезоні УПЛ він провів 28 матчів, відзначившись 5 голами і 4 гольовими передачами. За "Шахтар" бразилець провів 36 матчів, забивши 9 голів. Найбільше запам'ятався точний удар Тете з пенальті на останній хвилині гостьового матчу нинішньої Ліги Чемпіонів проти загребського "Динамо". Вийшовши на заміну, бразилець наважився пробити «з точки» і вирвати нічию для "Шахтаря".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Кріштіану Роналду спростував чутки про таємне весілля з Джорджиною Родрігес, яка народила футболістові вже двох дітей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?