Зовсім інша людина: Тіна Кароль показала відео, на якому її не впізнали фанати
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зовсім інша людина: Тіна Кароль показала відео, на якому її не впізнали фанати

Зовсім інша людина: Тіна Кароль показала відео, на якому її не впізнали фанати
Джерело:  online.ua

Популярна українська співачка Тіна Кароль опублікувала в соцмережі архівне відео 2000 року. Цей ролик шокував її фанатів, які не впізнали співачку в молодості, повідомляє ONLINE.UA.

На відео Тіна Кароль, яка тоді ще виступала під своїм справжнім ім'ям Тетяна Ліберман, бере участь у фестивалі в місті Івано-Франківськ. У ролику вона красиво виконує пісню на івриті.

Але не талант Тіни привернув увагу шанувальників співачки, багато з яких навіть не впізнали її в кадрі.

"Той випадок, коли вік зробив Танечку, як жінку красивіше !!! А талант, він очевидний .....", "Ні, зовсім інша людина, ти зараз краще виглядаєш!", "Не впізнала, але голос дуже гарний" , "Це Тіна? Зовсім не схожа і голос як змінився", "Неймовірно ... Ось це зміни", - масово коментують архівне відео Тіни Кароль українці в соцмережі.

Сама співачка також підкреслила, що сильно змінилася зовні за останні 18 років. У підписі до ролика вона жартівливо запитала у шанувальників: "Ви впізнали???"

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у Тіни Кароль збулася найбільша мрія в житті - вона отримала роль в кіно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?