Зозуля потрапив у скандал - матч "Райо Вальєкано" та "Альбасете" зірвано
Категорія
Спорт
Дата публікації

Зозуля потрапив у скандал - матч "Райо Вальєкано" та "Альбасете" зірвано

Зозуля потрапив у скандал - матч "Райо Вальєкано" та "Альбасете" зірвано
Джерело:  24 канал

Футбольний матч між іспанськими клубами "Райо Вальєкано" й "Альбасете" було зупинено після завершення першого тайму. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

Причиною для гучного інциденту стали вигуки вболівальників "Райо" на адресу українського нападника Романа Зозулі, який вийшов на поле за "Альбасете".

Фанати публічно звинуватили українця у нацизмі. Зокрема, вони буквально вигукували "Roman Zozulia puto nazi" - "Роман Зозуля чортів нацист".

Головному арбітру Хосе Лопес два рази довелося робити паузу у грі. Під час великої перерви судді прийняли рішення про відновлення матчу тільки у разі припинення усіх образ на адресу форварда "Альбасете".

Втім, сама команда оголосила свою відмову повертатися на поле.

"Це рішення ухвалене з єдиною метою – захистити цінності наших змагань та спорту, який ми любимо", - пояснили представники іспанського клубу.

Як повідомляв ONLINE.UA, у 2017 році Роман Зозуля міг перейти до лав "Райо Вальєкано". Цього не сталося через провокації ліворадикальних ультрас цієї команди, які назвали українця прихильником нацизму. Суд прийняв рішення, за яким не визнавав жодних порушень з боку вболівальників.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?