Зрада скасовується: у ПАРЄ змінюють документ, який вів до зняття санкцій з РФ
Категорія
Світ
Дата публікації

Зрада скасовується: у ПАРЄ змінюють документ, який вів до зняття санкцій з РФ

Зрада скасовується: у ПАРЄ змінюють документ, який вів до зняття санкцій з РФ

Український депутат Борислав Береза заявив, що в ПАРЄ змінюють текст термінової доповіді, яка мала б забезпечити зняття санкцій і повернення російської делегації до роботи в Асамблеї, передає ONLINE.UA з посиланням на "Європейську правду".

"Зрада скасовується. У ПАРЄ змінили підхід до доповіді Кокса і підійшли до більш коректного формулювання регламентних процедур. Тепер за допомогою правок доповідь змінюють з метою фактичного посилення повноважень Асамблеї. Перейшли до конструктивного діалогу. Подробиці завтра. Просто наберіться терпіння", - написав нардеп.

Як відомо, нещодавно політичний комітет ПАРЄ підтримав принципові поправки до термінової доповіді, через яку проросійське лобі намагається змінити регламент, що забезпечило б повернення делегації Росії.

Окрім того, дипломати та депутати ФРН відкрито вели активні дії для зняття санкційного тиску з Російської Федерації у Раді Європи. У минулі дні у стінах Асамблеї точились гострі дискусії, і дійшло до лайки з боку лобістів Москви на адресу української делегації.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що народна депутатка, член української делегації у ПАРЄ  Ірина Геращенко заявила, що Росія не має шансів  цього року провести через Асемблею рішення щодо зміни санкційних правил.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?