Зрадник розповів, як в Донецьку фейково "відбивалися" від сепаратистів: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Зрадник розповів, як в Донецьку фейково "відбивалися" від сепаратистів: з'явилося відео

Зрадник розповів, як в Донецьку фейково "відбивалися" від сепаратистів: з'явилося відео
Джерело:  YouTube

Колишній боєць Внутрішніх військ України, який зрадив присязі і перейшов на бік бойовиків, розповів, як в Донецьку зображували "захист" військової частини під час штурму сепаратистів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в youtube.
"26 червня 2014 року нас командир батальйону побудував в частині, сказав, що сьогодні буде захоплення, нас прикриває ескадрилья гелікоптерів в аеропорту. Нічого не боятися, нічого не робити", - згадав зрадник.
За його словами, "в районі 15-16 годин нас викликали і сказали, що буде захоплення, наше завдання - робити вигляд, що ми обороняємося, стріляти в повітря, вгору-вниз, вліво-вправо, імітувати наші дії".
Читайте також: Прода в Україну заради райського життя: СБУ спіймала важливого офіцера-зрадника
"Ми відімітували наші дії, нас захопили, відправили на збірний пункт і вранці відпустили. Я прийшов додому, зібрав речі і прийшов в свою частину", - резюмував він.
Також перебіжчик розповів, як його в складі підрозділу Внутрішніх військ возили до Києва під час Євромайдану. При цьому в своєму оповіданні зрадник відверто плутався і розповідав про "аеропорт імені Антонова під Борисполем".
Розповідь про "оборону" військової частини дивіться з 1:44


У свою чергу соцмережі по достоїнству оцінили розповідь зрадника.







Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі була опублікована серія показових фотографій з окупованого Донецька, який стрімко повертається в часи СРСР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?