Зрадники на Донбасі маскуються прапором України: з'явилося фото
Категорія
Культура
Дата публікації

Зрадники на Донбасі маскуються прапором України: з'явилося фото

Зрадники на Донбасі маскуються прапором України: з'явилося фото
Джерело:  online.ua

Відомий український журналіст Андрій Цаплієнко розповів про те, як в зоні АТО зрадники України маскуються під "своїх".
Загострення на Донбасі: хроніка подій, фото і відео
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Цаплієнка.
Репортер розмістив фото затриманого в Авдіївці чоловіка, який допомагав артилерії бойовиків з так званого ДНР. Ілюстрація зроблена на тлі стіни в квартирі жителя міста - на ній висить український синьо-жовтий прапор.
"Агент і коректувальник бойовиків в Авдіївці. Працював давно і впевнено. Ще вчора ввечері наводив "арту" на місто. На сусідів. Тільки що на наших очах його взяли контррозвідники СБУ», - розповів про затриманого Цаплієнко.

Читайте також: Г іві, у тебе не вийде: ветеран АТО яскраво звернувся до бойовиків
"Я був в шоці, побачивши прапор України у нього на стіні. "Це мені пацани подарували, - сказав він. - Українські військові". Ті самі, по яких він наводив... "Тобі все життя доведеться перед цим прапором вимолювати собі прощення!" - вигукнув я спересердя. "Не кип'ятися, - сказав спокійно контррозвідник. - Це вони всі так вивішують. Маскуються. Не більше того", - йдеться в публікації журналіста.
Як повідомляв ONLINE.UA, в Донецьку виникла щумиха через невідомі авто біля будинку ватажка так званої ДНР Олександра Захарченка: журналіст і блогер Олексій Мацука заявив про велику кількість КамАЗів, припаркованих біля будівлі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?