Зрив допиту Януковича: Аваков зробив несподівану заяву
Категорія
Політика
Дата публікації

Зрив допиту Януковича: Аваков зробив несподівану заяву

Зрив допиту Януковича: Аваков зробив несподівану заяву
Джерело:  online.ua

Глава Міністерства внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що правоохоронці не вступатимуть в силовий конфлікт з протестуючими біля Лук'янівського СІЗО, які перешкоджають вивезенню колишніх бійців "Беркута" на засідання суду за участю екс-президента України Віктора Януковича.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook міністра.
"Янукович вже досить спровокував крові і бід в Україні. МВС не братиме участі в черговій провокації московської маріонетки і не вступатиме в силовий конфлікт з протестуючими. Тим більше що точка зору і мотиви цих людей нам зрозумілі і багато в чому ми їх поділяємо", - написав Аваков.
Онлайн-трансляцію того як намагалися допитати Януковича, дивіться тут
"Національна поліція і Нацгвардія забезпечать доставку підсудних до суду, як тільки буде технічна можливість, і при цьому нам не будуть нав'язувати участь у провокації, яка розігрується зниклим екс-президентом під диктовку країни агресора", - додав він.



Як повідомляв ONLINE.UA, допит Віктора Януковича перенесли на 13:00 28 листопада в зв'язку з відсутністю в залі суду екс-беркутівців, обвинувачених у розстрілі людей на Майдані.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?