Зрив Євро-2020 через коронавірус: федерації звернулися до УЄФА
Категорія
Спорт
Дата публікації

Зрив Євро-2020 через коронавірус: федерації звернулися до УЄФА

Зрив Євро-2020 через коронавірус: федерації звернулися до УЄФА
Джерело:  online.ua

До УЄФА звернулися національні футбольні федерації із закликом про перенесення матчів Євро-2020 на пізніші дати. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на італійське видання Tuttosport.

За відомостями журналістів, заклик пов'язаний із бажанням завершити чемпіонати на рівні країн. Розклад цих турнірів змінили через поширення китайського коронавірусу.

На думку президента УЄФА Александера Чеферіна, перенесення турніру на рівні національних збірних не відбудеться. В організації таких планів немає.

Слід зазначити, що коронавірус вплинув на розклад проведення матчів чемпіонатів Італії, Іспанії, Франції, Швейцарії.

Євро-2020 відбудеться у 60-й раз з моменту засновування. З цієї нагоди матчі пройдуть у 12 містах Європи — Петербурзі, Лондоні, Мюнхені, Баку, Римі, Бухаресті, Дубліні, Копенгагені, Більбао, Глазго, Будапешті та Амстердамі — з 12 червня до 12 липня. Фінальний двобій приймає Лондон.

Наразі кілька країн ввели жорсткі обмеження щодо масових заходів, щоб запобігти поширенню інфекції. Серед ухвалених рішень — проведення футбольних ігор з пустими трибунами.

Як повідомляв ONLINE.UA, українська збірна проведе два товариські матчі в березні — проти поляків та французів. Обидві гри супроводжуватимуться пустими стадіонами через обмежувальні заходи, які ввели через коронавірус у країнах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?