Зрив перемир'я на Донбасі: штаб АТО повідомив тривожні новини
Категорія
Події
Дата публікації

Зрив перемир'я на Донбасі: штаб АТО повідомив тривожні новини

Зрив перемир'я на Донбасі: штаб АТО повідомив тривожні новини
Джерело:  online.ua

За минулу добу, 23 березня, бойовики тричі порушили режим безстрокового перемир'я в зоні АТО. Вони обстріляли Авдіївку і два укріплення українських захисників.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Читайте також: Бойовики "ДНР" направлять проти сил АТО банди "тунельних щурів"

Обстріли з боку бойовиків були зафіксовані на Донецькому напрямку. По Авдіївці терористи вели вогонь з 120-мм мінометів, випустивши по житловому населеному пункту не менше шести мін. В результаті обстрілу були зруйновани присадибний будинок і господарська будівля. Жертв серед мирного населення вдалося уникнути.

У нічний час противник вів обстріл по позиціях сил АТО. З гранатометів, стрілецької зброї і великокаліберних кулеметів бойовики обстріляли укріплення ЗСУ біля Мар'їнки, а також застосували 82-мм міномети по позиціях українських військових близько Кам'янки.

На Луганському напрямку протягом минулої доби зберігалося перемир'я. Порушень з боку бойовиків зафіксовано не було.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у бойовиків "ЛДНР" почали масово вилучати паспорти та інші документи, щоб видати їх за жителів Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?